Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

På Ravnsborggades nye bar Kind of Blue kan man få god jazz sammen med bornholms cider, stempelkaffe eller Fynsk Forår på fad.

På Ravnsborggades nye bar Kind of Blue kan man få god jazz sammen med bornholms cider, stempelkaffe eller Fynsk Forår på fad.

Nyt om mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Guide: Fem nye barer i København

Tag med på rundtur til strandbar, sportsbarer, jazzbar og snackbar.

Nyt om mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Snakbar

I Kronborggade, hvor den franske restaurant De Gaulle tidligere kunne kendes på sin blåmalede facade, er Snakbar netop åbnet.

Og den franske stil er skiftet ud med et temperament, der ligger op ad den spanske siesta.

Her vil Hans Armstrong, der er udlært hos Tapas Baren, nemlig sælge vin og tapas på helt afslappet manér.

Derfor finder man hverken minimalistiske designmøbler eller smartness, men snarere et hyggeligt lokalt sted, som indbyder til en snak over et glas vin og en snack ved fyraftenstide.

Snakbar, Kronborggade 3, 2200 København N, tlf. 32176640, åbent tirsdag og onsdag fra kl 12-22, torsdag-lørdag kl. 15 til 23.30

Berlin Bar

I efteråret åbnede Indre Bys Trykbar en filial på Gammel Kongevej. 20. maj ændrede stedet navn og koncept til Berlin Bar.

Her står den på mere end 120 forskellige danske og udenlandske øl og 90 single malt whiskyer. I denne uge er ugens øl i øvrigt König Ludwig Weissbier og Dunkel, og så koster to styks 75 kr.

Desuden sælges der også vin, diverse spiritus og shots, men mon ikke der bliver mest salg i fadøllene i den kommende tid? Berlin Bar viser nemlig Danmarks og Tysklands VM-kampe på storskærm.

Rygning er forbudt indenfor, så hvis man vil dulme VM-nerverne med en smøg, foregår det udendørs under halvtag.

Berlin Bar, Gammel Kongevej 147, 1850 Frederiksberg C., tlf. 32 52 01 71, mandag-tirsdag 14-24, onsdag 14-01, torsdag-lørdag 14-02, søndag 15-24

Comon

Restaurantmatadoren Torben Olsens søn er gået farmand i bedene og har åbnet en beværtning i det indre København.

Navnet er Comon og adressen er Hovedvagtsgade 8, hvor der tidligere har huset Etcetera, NO8 og senest Victors Garage. Og konceptet er ifølge folkene bag »en bar, der viser sport, henvendt til dem, der gerne vil kunne kombinere det at gå ud med de største sportsbegivenheder«.

Menukortet har få retter, men har efter eget udsalg taget det bedste fra madstilen 'Classic American Comfort food'.

Hver torsdag, fredag og lørdag overtages sporten - lige nu selvfølgelig: VM-kampene - på skærmene sidst på aftenen af dj’s og fest.

LÆS ARTIKEL
LÆS OGSÅ

Comon, Hovedvagtsgade 8, København K. tlf. 33133713, åbent under VM: mandag-onsdag 12-24, torsdag 12-03, fredag-lørdag 12-04. Efter VM: mandag-onsdag 17-00, torsdag 17-00, fredag-lørdag 17-04 (eller hvornår gæsterne smutter)

Kind of Blue

Hvis man hellere vil garnere sin øl eller vin med musik i stedet for bold, er Kind of Blue på Ravnsborggade et oplagt bud. Det nyåbnede sted er opkaldt efter trompetisten Miles Davis’ klassiker fra 1959, og væggene er malet blå i en petroleumsfarvet nuance, så man lulles ind i en blød melankolsk stemning, når man træder ind.

Ud over vin, cider, øl og kaffe kan man bestille en ostetallerken og pølsetallerken til at fornøje ganen med, mens man svæver væk til smukt klingende toner.

Stedet har nemlig en formidabel akustik og så kan man – ud fra en delikat musikmenu med omkring 60 cd’er – selv ønske, hvilken numre, man vil høre. Og som væggenes sort-hvide fotos af rockikoner som Bob Dylan og Leonard Cohen antyder, spænder musikudvalget meget bredere end jazz.

Kind of Blue, Ravnsborggade 17, 2200 København N, åbent mandag-lørdag kl. 11-24

LÆS CAFEKONTROL

Ama'r StrandBar

Det har ikke været en blid start for den nye strandbar, der åbnede 4. juni. Vejret har som bekendt været mere end almindeligt trist, og derfor har Ama'r Strandbar haft en række lukkedage på grund af blæst og regn.

Men når vejret begynder at arte sig, kan man tage turen ud ad Amager Strandvej for at finde en sommerlig version af Vesterbros barer, Riesen og Märkbar og Sort Kaffe & Vinyl

De tre populære steder står sammen bag strandbaren i Amager Strandpark, der nærmere bestemt ligger i et gammelt Krudthus. På menuen står mad, kaffe, musik og øl - og det kan nydes ved lave træborde på soldækket, når vejret altså tillader det.

Ama'r Strandbar, Amager Strandvej 110, 2300 København S. åbent mandag-fredag 12-24 samt lørdag-søndag 10-24

LÆS ARTIKEL
LÆS OGSÅ

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Du lytter til Politiken

  Vi holder sommerferie men...
  Vi holder sommerferie men...

  Henter…
 • Margethe Vestager taler til EU's kokurrencekommission, februar 2019. Photo by Aris Oikonomou / AFP.

  Du lytter til Politiken

  Hør podcast: Statsministerens rådgiver på ny magtfuld post - et demokratisk problem?
  Hør podcast: Statsministerens rådgiver på ny magtfuld post - et demokratisk problem?

  Henter…

  Dagens politiske special kigger på magtfordeling og nye poster i politik, både i Bruxelles og Danmark. EU har fået nye topchefer, og herhjemme har Mette Frederiksen tildelt sin særlige rådgiver, Martin Rossen, en magtfuld position i Statsministeriet. Er det et demokratisk problem?

 • Campingpladsen på årets Roskilde Festival er åbnet og deltagerne fester mellem teltene indtil pladsen åbner onsdag.

  Du lytter til Politiken

  Hør podcast: Roskilde: Det sidste frirum for præstationskulturens børn
  Hør podcast: Roskilde: Det sidste frirum for præstationskulturens børn

  Henter…

  Campingområdet på Roskilde Festival er et parallelsamfund - en by af luftmadrasser, øldåser og efterladte lattergaspatroner. En stærk kontrast til de unges strukturerede hverdag. Men hvordan føles friheden? Og hvordan er det lige med kærligheden, når intet er, som det plejer?

Forsiden