0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

København får seks nye restauranter i michelinguiden

Flere af byens restauranter udmærkes for vellavet mad til fordelagtig pris.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Per-Anders Jörgensen/Per-Anders Jšrgensen, 2010
Foto: Per-Anders Jörgensen/Per-Anders Jšrgensen, 2010

Hæder. Kokken Christian Puglisi kan sammen med sin medindehaver Kim Rossen glæde sig over at være blevet optaget i Michelinguiden med mærkatet Bib Gourmand.

Nyt om mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Nyt om mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Før var der syv. Men fra i morges klokken ni har der været 12.

Guide Michelin har næsten fordoblet antallet af københavnske restauranter med udmærkelsen Bib Gourmand, der tildeles for veltillavet mad til en fordelagtig pris.

De nye restauranter med mærkatet er Orangeriet i Kgs. Have, Relæ på Jægersborggade på Nørrebro, italienske Enomania på Vesterbrogade, Mêlée på Frederiksberg, Søren K i Den Sorte Diamant og Skovshoved Hotels restaurant.

Prøv Politiken i 30 dage for kun 1 kr.

Få adgang til hele Politikens digitale univers, og læs artikler, lyt til podcasts og løs krydsord.

Prøv Politiken nu

Annonce

Læs mere