Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Ung røg. Københavns Røgeri, der ligger ved Københavns Fisketorv, åbnede for fire år siden og er et af landets yngste røgerier i en trængt branche.
Foto: Lomos Import

Ung røg. Københavns Røgeri, der ligger ved Københavns Fisketorv, åbnede for fire år siden og er et af landets yngste røgerier i en trængt branche.

Nyt om mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Danskerne svigter den håndrøgede laks

Forbrugerne foretrækker billige, maskinrøgede supermarkedslaks fremfor de håndsaltede, gammeldags røgede.

Nyt om mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Hans Peter Bille Jensen, medejer af det lille og unge Københavns Røgeri, fjerner med et snuptag seks laksesider fra deres kroge, fatter en lang kniv og begynder at pudse og trimme de nyrøgede sider med øvede snit.

Det er som alt andet i røgeriet håndarbejde.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

Podcasts

Forsiden