0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Prøv Politikens nye grønne madmagasin Læs mere

Rugbrød og kål vinder over middelhavskost

Traditionel nordisk mad som havregryn, fisk, kål og frugt forlænger dit liv.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
MARTIN LEHMANN
Foto: MARTIN LEHMANN

Traditionelle nordiske fødevarer som frugt, kål, rodfrugter og rugbrød giver en bedre kost end pasta med olivenolie og hvedebrød, viser en ny undersøgelse.

Nyt om mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Nyt om mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Danskerne spiser ofte italienske pastaretter eller krydrede asiatiske retter, men der er god grund til at holde fast i de nordiske spise vaner.

Nordiske råvarer er nemlig i særlig høj grad med til at booste vores sundhed og forlænge vores liv, viser en ny undersøgelse fra Kræftens Bekæmpelse.

Det skriver Videnskab.dk.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts