0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Her er kogebogen til mænd med hang til kød

5 hjerter til mundvandsdrivende opskrifter med kød fra dyr, der har haft det godt.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Arkivfoto:TOBIAS SELNÆS  MARKUSSEN
Foto: Arkivfoto:TOBIAS SELNÆS MARKUSSEN

Kødfuld. Der er ikke så mange grøntsager i ny kogebog, der til gengæld har en holdning til kød.

Nyt om mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Nyt om mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Hvis man ikke er bange for, at kolesteroltallet påvirkes af fede ting og manglen på grøntsager, så er kogebogen ’Lokal kærlighed – en kødbog’ sagen.

Første opskrift er helstegt grisehoved tilberedt i to kilo svinefedt, og kogebogen slutter med en anvisning på gammeldags krydderfedt, godt spækket med fedtegrever.

Til gengæld er der kødmad for alle pengene. Lækre kødretter, nye udskæringer og muntre sammensætninger. Det er kødopskrifter, der vil gøre de fleste mænd glade.

Kraftfulde bud på sprødt svinebryst, fyldt svinebryst, fyldte grisetæer og masser af hårdtstegte kødudskæringer får mundvandet i omløb.

Der er opskrifter på indmad for dem, der holder af det, men der er retfærdigvis også opskrifter på f.eks. lam i dild, dådyrkølle og endda, midt i det hele, en bleg og blid omgang kylling i asparges. Alt sammen fotograferet på appetitlig vis af Stine Christensen.

Læs artiklen nu, og få Politiken i 30 dage

Få adgang til hele Politikens digitale univers nu for kun 1 kr.

Læs videre nu

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Podcasts

Annonce