Hvis man ikke er bange for, at kolesteroltallet påvirkes af fede ting og manglen på grøntsager, så er kogebogen ’Lokal kærlighed – en kødbog’ sagen.
Første opskrift er helstegt grisehoved tilberedt i to kilo svinefedt, og kogebogen slutter med en anvisning på gammeldags krydderfedt, godt spækket med fedtegrever.
Til gengæld er der kødmad for alle pengene. Lækre kødretter, nye udskæringer og muntre sammensætninger. Det er kødopskrifter, der vil gøre de fleste mænd glade.
Kraftfulde bud på sprødt svinebryst, fyldt svinebryst, fyldte grisetæer og masser af hårdtstegte kødudskæringer får mundvandet i omløb.
Der er opskrifter på indmad for dem, der holder af det, men der er retfærdigvis også opskrifter på f.eks. lam i dild, dådyrkølle og endda, midt i det hele, en bleg og blid omgang kylling i asparges. Alt sammen fotograferet på appetitlig vis af Stine Christensen.
Der skete en fejl, prøv igen senere
Der skete en fejl, prøv igen senere eller søg hjælp via vores kundecenter
Læs artiklen nu, og få Politiken i 30 dage
Få adgang til hele Politikens digitale univers nu for kun 1 kr.
Læs videre nuEr du under 30 år og udeboende? Få halv pris her