0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Jyder vil have billigt kød

Mens københavnere går mere efter øko- og frilandskøb.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
THOMAS BORBERG
Foto: THOMAS BORBERG

Forskel. Jyder går efter prisen, mens sjællandere vil have økologisk kød.

Nyt om mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Nyt om mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Vest for Storebælt går billigt dansk kød fra konventionelt landbrug som varmt brød, mens københavnere i højere grad sværger til øko- og frilandskød. Men vi overdriver alle, hvor meget øko-kød vi putter i indkøbsvognen, skriver 24timer.

Jyderne kigger en ekstra gang på prisen og fedtprocenten og efter det danske flag på emballagen, før de smider kødet til aftensmaden op i indkøbskurven.

De foretrækker nemlig i højere grad end sjællændere, københavnere og fynboer billigt, fedtfattigt, danskproduceret kød fra konventionelle landmænd, skriver 24timer.

ritzau

Læs artiklen nu, og få Politiken i 30 dage

Få adgang til hele Politikens digitale univers nu for kun 1 kr.

Læs videre nu

Annonce

Læs mere