Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
PR
Foto: PR

Bobler. Hvad er bedre at fejre foråret med end cava og hvidvin?

Nyt om mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

PLUS: Byd foråret velkommen med tapas og cava

Tag til winemakers dinner hos Rasmus Bo Bojesen.

Nyt om mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Efter en lang og kold vinter er foråret kommet, og det skal markeres med en festmiddag med fokus på det lette, det lyse og det elegante.

NYHEDSBREV Tilmeld dig MAD's nyhedsbrev og bliv opdateret på gastronomi, vin og gode tilbud hver torsdag

Er du medlem af Politiken Madklub eller Politiken Plus, får du chancen for at komme til en unik winemakers dinner den 23. maj med masser af spansk cava og hvidvin og en dansk tapas-oplevelse på topniveau.

Som medlem sparer du 140 kroner på billetten.

Populær hvidvin
Plus har de sidste år afholdt winemakers dinners, hvor fokus har været på fyldige rødvine og kraftig mad.

Mange har ønsket også at få en oplevelse med noget af det bedste spanske cava og hvidvin, der jo er perfekte madledsagere - og samtidig har det vist sig, at nogle af de mest populære vinkasser på Plus noget overraskende er kasserne med lækre hvidvine.

Løsningen har ligget lige for - en winemakers dinner med cava og hvidvin - og Plus har derfor i samarbejde med Valuewine fået et af Spaniens mest anerkendte cava-huse Jané Ventura til at komme til Axelborg for at præsentere deres anmelderroste vin.

Forårstapas

For at matche kvalitetsvinene har vi fået Rasmus Bo Bojesen til at sammensætte en unik, skræddersyet tapasmenu - med fokus på mulighederne i det danske forår.

Bojesen der også driver restauranten i Operaen, har udviklet et koncept til Operaen med syv mindre retter - under overskriften Grønt + Hav + Mark + Ost + Sødt.

Til vores cava og hvidvins-winemakers dinner trækker vi madkonceptet fra Operaen ind i den skønne og klassiske Axelborg sal midt i København. De flotte træpaneler, trappepartier, luftige rum og flotte belysning giver en helt særlig ramme for arrangementet.

Alle gæsterne placeres ved runde borde sammen med dem, man har meldt sig til sammen med.

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden