0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Prøv Politikens nye grønne madmagasin Læs mere

Få James Prices opskrifter til en skøn sankthansaften

Livsnyderen Price guider dig til snobrød, jomfruhummere, kylling og pølser på pind. Og så en punch.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
FINN FRANDSEN
Foto: FINN FRANDSEN

Barndomsminder. James Price genopliver minder om barndommens sankhansaftener, der blandt andet inkluderede de amerikanske corn dogs.

Nyt om mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Nyt om mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

For mig er sankthansaften uløseligt forbundet med barndommens somre på Bornholm.

Det begyndte allerede om formiddagen, hvor alle ungerne i nabolaget støvede rundt i klipperne på jagt efter drivtømmer til bålet, for selvfølgelig skulle det være enormt og helst overgå det officielle bål nede i Gudhjem havn.

OPSKRIFTER

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Podcasts

Annonce