Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
 JOACHIM ADRIAN
Foto: JOACHIM ADRIAN
Nyt om mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Få rig smag og sundhed med tang i maden

Havets grøntsag runder alle smagsnuancer af og giver maden et vitamin- og mineral løft.

Nyt om mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

Tang er en spændende smagsoplevelse, som mange danskere har til gode.

Ganske vist har vi lært at spise sushi, de delikate ruller lavet af noritang og ris, og det er foreløbig det vildeste, vi kan tænke os. Men grunden er lagt til, at vi også kaster os ud i andre spændende muligheder for at bruge tang i madlavningen.

I Japan har tang været en naturlig del af menuen i tusindvis af år. Japanerne spiser 5-10 g tang om dagen, for dem er det simpelt hen uundværligt. Og der er ingen tvivl om, at vi også vil få smag for tang. Jeg gætter på, at tang bogstavelig talt vil skylle ind over de danske tallerkener i de kommende år.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden