Klassisk. Hun er en institution i det danske mediebillede, og nu er hun også snart et madsted i Aalborg. Her er hun i 1980, hvor hun bestred jobbet som redaktionschef på TVAvisen.
Foto: JOHNNY BONNE (arkiv)

Klassisk. Hun er en institution i det danske mediebillede, og nu er hun også snart et madsted i Aalborg. Her er hun i 1980, hvor hun bestred jobbet som redaktionschef på TVAvisen.

Nyt om mad

Ulla T bliver til en café i Aalborg

Aalborg-caféen 'Ib René, Cairo' udvider med en 'Ulla Terkelsen, London'.

Nyt om mad

Hun er her, dér og alle vegne og snart også i Aalborg i caféform.

Ejeren af den populære café 'Ib René, Cairo' i Reberbansgade er nemlig på vej med endnu en café opkaldt efter en journalist, og valget er faldet på Ulla Terkelsen og navnet 'Ulla Terkelsen, London'.

»Jeg skrev en lang mail til hende, hvor jeg forklarede, at jeg gerne ville bruge hendes navn til en ny café, og at det ikke bare var en fiks idé, da jeg har drevet Ib René, Cairo i 10 år. Hun skrev tilbage og spurgte, om jeg så havde tænkt mig at kalde det nye sted 'Ulla Terkelsen, Cairo'«, siger Helen Jensen, der står bag caféprojektet, til nordjyske.dk.

Fotos må Helen lede længe efter

Det endte dog med at blive 'Ulla Terkelsen, London', da den engelske hovedstad har været Ulla Terkelsens hjemby i 18 år.

Den kendte journalist bekræfter over for B.T., at der er noget i gære med hendes navn.

Jeg har aldrig taget mig selv så højtideligt

»Jeg fik en e-mail fra en pige i Aalborg, der skrev, at hun gerne ville opkalde sin café efter mig. Jeg synes, det lød vældig sjovt, så jeg svarede hende, at hvis hun syntes, det var et godt navn, så var det ok med mig ... Jeg har aldrig taget mig selv så højtideligt. Men jeg kan forstå, at der i Aalborg er en slags tradition for at opkalde caféer efter journalister, og da jeg altid har syntes, at Ib Rehné var en meget dygtig journalist, blev jeg glad«, siger Terkelsen til B.T.

Hun afviser i øvrigt at komme forbi med et par fotos af sig selv til væggene, som ejer Helen Jensen havde håbet på.

»Det kunne jeg ikke drømme om«, siger Terkelsen.

Den nye café åbner efter planen i slutningen af august eller starten af september og kommer til at ligge på Kastetsvej.

Redaktionen anbefaler:

Mest læste

  • Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce