0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Guide: Byens stærkeste mad

IBYEN viser vej til spisesteder, der kan sætte fut i smagsløgene.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Thomas Borberg.
Foto: Thomas Borberg.

På Indian Taj er maden varm i mere end en forstand.

Nyt om mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Nyt om mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

I Ranee Udtumthisarns køkken bruger man råvarer af høj kvalitet (grøntsager og urter kommer direkte fra Thailand) og derfor ligger prisen også over gennemsnittet for danske thairestauranter.

En anden ting der er over gennemsnittet på Ranees, er brugen af chili. Kan man lide sin thai mad spicy, er man kommet til det rette sted.

Blandt forretterne finder man papayasalaten Sum dam (85 kroner), der laves Thai Style, der spicy og en ekstra spicy version, Esan Style, der for alvor sparker til smagsløgene .

Bliv en del af fællesskabet på Politiken

Det koster kun 1 kr., og de hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Prøv nu

Annonce

Læs mere