0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Guide: Sådan tryller du med mormorsalaten

Få opskrifterne på flere variationer af den klassiske mormorsalat: knasende sprød med en dressing af surt, sødt og fedt.

Nyt om mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

Den klassiske mormorsalat er i bund og grund totalt enkel.

Den består af de grønne blade fra den smukke, lysegrønne hovedsalat vendt i en behagelig fløde-citrondressing.

Men netop salatens enkelhed stiller store krav til salatbladenes friskhed og sprødhed, som er på toppen i juni og juli, mens solen varmer os, og sommeren forsøder vores liv.

Den perfekte dressing
Hvad dressingen angår, gælder det om at finde den helt rigtige balance mellem det fede, det syrlige og det søde. Smag dig frem, dryp citronsaften i fløden, dråbe for dråbe, som en videnskabsmand, der eksperimenterer sig frem i sit laboratorium, udstyret med kolber og pipetter.

Læs artiklen nu, og få Politiken i 30 dage

Få adgang til hele Politikens digitale univers nu for kun 1 kr.

Læs videre nu

Annonce

Læs mere