Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
MARTIN LEHMANN
Foto: MARTIN LEHMANN

Åbn lågen. Der er ingen, der siger, at maden i en mikrobølgeovn partout skal være færdig første gang, man åbner lågen. Mærk dig frem, lyder Grete Krag Jacobsens råd.

Nyt om mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Mikroovnen laver lækker mad på få minutter

Lær at trylle dampede blåmuslinger og avancerede grøntsagsretter ud af kassen.

Nyt om mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

Hun står med den ene arm hvilende på mikroovnen, som er det en gammel ven, hun er i færd med at give et kærligt klap på skulderen. Med den anden hånd stiller hun en skål med et helt rødløg ind i apparatets bug, hvorefter hun lukker lågen i med et smæld og sætter ovnen i gang.

Den sagte snurren lyder så godt som hver dag her i køkkenet hos Grete Krag Jacobsen.

»Vi spiser gerne mindst tre forskellige slags grøntsager som tilbehør til aftensmaden, for det tager ingen tid at tilberede dem i mikroovnen«.

Der lyder et højt ’pling’ som tegn på, at rødløget er færdigt. Grete Krag Jacobsen hiver det ud af mikroovnen. Dampen står op fra tallerkenen, og en krydret, sødlig duft breder sig i lokalet, mens hun mærker efter med fingerspidserne for at sikre sig, at løget er så blødt, som det skal være.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden