0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Prøv Politikens nye grønne madmagasin Læs mere

Stjernekokken, der sprang ud som stenaldermand

Thomas Rode har skiftet det usunde liv ud med kost, som vor fjerne forfædre (næsten) spiste den.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Dorthe Lønstrup
Foto: Dorthe Lønstrup
Nyt om mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Nyt om mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Det var næsten uværdigt, men sådan var det stort set hver aften:

Når gæsterne i Kong Hans Kælder, en af Danmarks mest agtværdige restauranter, var gået hjem efter et udsøgt og velkomponeret måltid af landets dyreste råvarer, skulle kokkene altid have junkfood.

Gerne den værste af slagsen. Pomfritter. Hotdogs. Eller køkkenchefen Thomas Rode Andersens hofret inden for uforfalsket fastfood:

»Røde pølser med spaghetti, taffelsennep og Heinz ketchup. Det var det, jeg bare længtes efter«, siger han.

Den livsstil kunne efterhånden ses i spejlet. Brystvorterne dansede, når han børstede tænder. Der var kommet tarvelige bilslanger rundt om maven. Humøret? Indebrændt.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Podcasts

Annonce