0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Ælteteknikker og oldtidskornsorter er blevet top-moderne

Vi namedropper oldtidskornsorter som spelt og emmer på linje med filmstjerner.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Nyt om mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Nyt om mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Et trangt køkken i bedste Nørrebrostil byder velkommen med duften af nybagt brød. 31-årige Kristoffer Vollmann er lidt af en bageentusiast og har lige taget et ølandshvedebrød ud af ovnen.

»Der er noget meget afstressende over det. Jeg kan godt lide at ælte en dej – lege med den, selv om det måske lyder lidt åndssvagt. Det er mit moment of zen, når jeg har en fridag og bruger tiden på at slå en dej op«, fortæller Kristoffer Vollmann, der finder tid til at bage et par gange om ugen, selv om han til daglig arbejder i et lidt hektisk job som producer på TV 2.

Prøv Politiken i 30 dage for kun 1 kr.

Få adgang til hele Politikens digitale univers, og læs artikler, lyt til podcasts og løs krydsord.

Prøv Politiken nu

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter