Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Mathias Christensen
Foto: Mathias Christensen

Vinfilm. CPH:DOX viser film om vin og mad under dokumentarfilmfestivalen.

Nyt om mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Film skal ses med mad til på CPH:DOX

Nyd et godt glas vin eller en god middag, mens du bliver underholdt

Nyt om mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Film, der handler om mad, skal ses med mad til, og film, der handler om vin, skal naturligvis nydes med et glas vin eller syv. Sådan lyder devisen for en stribe film, der vises under den københavnske dokumentarfilmfestival CPH:DOX.

7. november vises f.eks. filmen ’Somm’ om fire unges kamp for den prestigefyldte titel master sommelier. Bagefter er der smagning af syv vine sammen med ost og brød.

10. november vises ’Seeds of time’ om idealisten Gary Fowlers utrættelige kamp for at indsamle alle verdens frø i en genbank, inden de går tabt. Bagefter er der snacks og samtale med hovedpersonen og instruktøren.

16. november vises ’Moo man’ om en britisk landmand, der sælger rå, upasteuriseret mælk, akkompagneret af seks småretter og økologisk vin.

På festivalen vises også ’The Last Catch’ om overfiskeri af tun med efterfølgende paneldebat og ’The Fruit Hunters’ om jagten på eksotisk, ukendt frugt. Se mere på: cphdox.dk

Læs mere:

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden