0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Kølige fristelser Københavns bedste is-oplevelser

Retro-is, hyldebæris eller chokoladeis med chili? iBYEN viser vejen til de bedste is-caféer.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Camilla Stephan
Foto: Camilla Stephan
Nyt om mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Nyt om mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Is er ikke længere noget, vi forbinder med trefarvede regnbue-blokke med syntetisk smag eller en skriggul pinde-is med rød tophue og smilende ansigt. Københavnernes kræsne ganer kræver stor variation, lavt fedtindhold eller originale is-ideer. Og udbuddet af specialiserede iscaféer vokser støt med efterspørgslen.

Der er ægte italiensk stemning i Mama Che Gelato, der ejes af Hanne Christensen og italienske Antonio Rattá. Butikken ligger i Nansensgade 62 - lige ved siden af Bankeråt - og her tilbydes intens italiensk is af den cremede slags. Faktisk er isen så cremet, at den bliver smurt på en italiensk, sprød vaffel med løs hånd frem for at blive rullet i små hårde bolde.

Bliv en del af Politikens madunivers!

Få fuld adgang til alle artikler på politiken.dk inkl. et helt madunivers med 750 grønne opskrifter og i alt over 2000 opskrifter og madartikler.

Prøv første måned for 1 kr.

Annonce