0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

guide Guide: Smørrebrød med skyhøj karse

iBYEN har smagt på ærkedanske håndmadder i forskellige københavnske versioner. Og det var kræs.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Miriam Dalsgaard
Foto: Miriam Dalsgaard
Nyt om mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Nyt om mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

To kasketklædte unge med hængerøv og nøglekæde afgiver hjemmevant en bestilling, mens den mandlige smørrebrødsjomfru med flere kilo guldkæder om halsen røber hemmeligheden bag de populære madder: hele skiver af hjemmebagt kernerugbrød. Fyldet er også hjemmelavet – lige fra den tykke skive flæskesteg (15 kr.) til skinken med spejlæg og purløg (15 kr.). Den flæskesteg er altså god. Saftig og med knasende sprøde svær.

Byens Smørrebrødsanretning, Rørholmsgade 2-4, Kbh. K. Tlf. 33 13 10 74. Åbent: mandag-fredag: 6-13.

Bliv en del af Politikens madunivers!

Få fuld adgang til alle artikler på politiken.dk inkl. et helt madunivers med 750 grønne opskrifter og i alt over 2000 opskrifter og madartikler.

Prøv første måned for 1 kr.

Annonce