0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Det ligner et cirkusnummer, når James Price laver lette retter uden smør og fløde

Den er god nok. James Price har skrevet en kogebog om fedtfattig mad.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

Fedtfattigt. Velskrevet tekst og gode billeder gør kogebogen til en god læseroplevelse. Foto fra bogens forside

Nyt om mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Nyt om mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

At flødefetichisten og smørsensualisten James Price nu udkommer med en bog, der handler om mad uden netop smør og fløde, ligner lidt et cirkusnummer. Og det er det måske også. For man kan sagtens forestille sig en vaks forlægger eller for den sags skyld Price selv få ideen:

Hvad nu hvis vi droppede det rigelige smør og de rå mængder af piskefløde? Men der er kommet en aldeles sympatisk, velskrevet og indbydende bog ud af anstrengelserne, og når man har læst den til ende, vil man med stor sandsynlighed være sulten og ivrig efter at komme i køkkenet og prøve kræfter med nogle af opskrifterne.

Deltag i debatten nu

Det koster kun 1 kr. at få fuld adgang til Politiken, hvor du kan læse artikler, lytte til podcasts og løse krydsord.

Læs mere

Annonce

Læs mere