Danskerne elsker at bage, og inden for bagningen slår et fænomen alt andet af banen: Det er det berømte grydebrød, nogen gange kendt som 'verdens bedste brød', en metode til at bage brød i en gryde, som enhver uden det mindste kundskab til bagning kan udføre.
Det er den mest søgte opskrift på Politiken nogensinde, og nu hitter en dansk bog om emnet i udlandet. Nemlig Kirsten Skaarups 'Det æltefri grydebrød' (første version hed 'Verdens bedste brød'), der har solgt 20.000 eksemplarer herhjemme.
Bogen er netop blevet oversat og forlaget har på en måned solgt 11.000 eksemplarer til Tyskland, 5.000 til Sverige og 2.500 i Norge. Bogen har sågar været slået op i Frankfurter Algemeines livstilstillæg, hvor Kirsten Skaarup blev interviewet med indgangssppørgsmålet 'Frau Skaarup. Ist das Brot Wirklich so besonder`?
Der skete en fejl, prøv igen senere
Der skete en fejl, prøv igen senere eller søg hjælp via vores kundecenter
Prøv Politiken i 30 dage for kun 1 kr.
Få adgang til hele Politikens digitale univers, og læs artikler, lyt til podcasts og løs krydsord.
Prøv Politiken nuEr du under 30 år og udeboende? Få halv pris her
Allerede abonnent? Log ind her