0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Sådan giver du påskemenuen et pift

Mangler du inspiration og fornyelse til påskefrokostbordet? MAD hjælper dig med alternative påskeopskrifter.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
KEN HERMANN
Foto: KEN HERMANN

lammeleg. Trænger påskefrokosten til fornyelse? Tjek har fundet alternative opskrifter i kogebogen. Her er det braiseret lammehals med lakridsskysovs.

Nyt om mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Nyt om mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Skidne æg, karrysild og varm leverpostej. År efter år havner de samme retter på påskebordet, og selv om der med garanti er nogle favoritter i blandt, så skal man ikke være bleg for at eksperimenter