Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Prøv Politikens nye grønne madmagasin Læs mere

Mads Nissen
Foto: Mads Nissen

Ken Tellefsen er restaurantgæst ud over det sædvanlige. Han spiser for cirka 20.000 kroner om måneden og lever deruodver nøjsomt i en lille lejlighed, med lille bil og billigt tøj. Her ses han i køkkenhaven hos restauranten Mielcke og Hurtigkarl, hvor han snart skal holde sin 50-års fødselsdag.

Nyt om mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Ken Tellefsen spiser på restaurant to gange om ugen: Byens største foodie bruger knap 250.000 kroner om året på gourmetmad

Ken Tellefsen har for længst fundet ud af, at det ikke er store biler eller dyrt tøj, der giver ham livsglæde. Det gør derimod gourmetmad. Derfor bruger han 250.000 kroner om året på at spise på Danmarks dyreste restauranter.

Nyt om mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

»Hvordan er kondien?«, lyder det fra et sted øverst i opgangen.

Kampagnetilbud: Prøv 1, 2 eller 3 måneder for 299,-

Lige nu kan du i bestille et abonnement, der passer til dine læservaner til en særlig pris.

Læs mere

Annonce

Annonce

Annonce

Podcasts

Forsiden