Ken Tellefsen spiser på restaurant to gange om ugen: Byens største foodie bruger knap 250.000 kroner om året på gourmetmad
Ken Tellefsen har for længst fundet ud af, at det ikke er store biler eller dyrt tøj, der giver ham livsglæde. Det gør derimod gourmetmad. Derfor bruger han 250.000 kroner om året på at spise på Danmarks dyreste restauranter.
Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.
Spørgeskema om automatisk oplæsningKen Tellefsen er restaurantgæst ud over det sædvanlige. Han spiser for cirka 20.000 kroner om måneden og lever deruodver nøjsomt i en lille lejlighed, med lille bil og billigt tøj. Her ses han i køkkenhaven hos restauranten Mielcke og Hurtigkarl, hvor han snart skal holde sin 50-års fødselsdag.