0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

6 opskrifter med ramsløg: Pluk selv og brug dem i alt fra pesto til salt og mayo

Ramsløg er en af de mest sankede vilde urter i den danske natur. Og det med god grund. Det er nemt at bruge og nemt at finde. Ramsløg vokser i de fleste skove, og selv i byernes parker er der ofte ramsløg at hente. De er milde og fine og smager let af hvidløg.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Lene Samsø
Foto: Lene Samsø
Nyt om mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Nyt om mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Her har jeg brugt både hvide og grønne asparges, men du kan nøjes med den ene slags.

Shakshuka er oftest med tomat. Men her er det ramsløg og spinat, der fylder. Det giver en snasket og nem panderet, der kan spises til morgenmad, frokost eller som nem aftensmad. Ramsløgene er ikke så kraftige, når de er varmet, så vær ikke nærig med dem.

Bliv en del af Politikens madunivers!

Få fuld adgang til alle artikler på politiken.dk inkl. et helt madunivers med 750 grønne opskrifter og i alt over 2000 opskrifter og madartikler.

Prøv første måned for 1 kr.

Annonce