0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Det perfekte alternativ til den røde steak: Ottolenghis portobellobøffer med cremet mos

Egentlig er vi ikke vilde med at kalde grøntsager for ’bøffer’ eller ’frikadeller eller ’schnitzler’, fordi det føles, som om vi forsøger at sælge dem som noget andet og bedre end det, de er. Grøntsager behøver jo ingen forbedring – de er forrygende, som de er! Men af og til kan man ved at bruge et kødnavn bedre forklare, hvad det er, retten kan, og hvor godt den smager.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Jonathan Lovekin
Foto: Jonathan Lovekin

Portobellobøfferne her forsøger ikke at være bøffer – de er bare lige så gode som enhver anden bøf (endda med en mos til, der nemt kan hamle op med kartoffelmos), om ikke bedre.