0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Perfekt efterårsmad: Chimichangas med bønner og gedeost

Chimichangas er så dejlige og lækre især i de kolde måneder. For de batter godt! Vil du have dem lidt lettere, kan du stege tortillas på en tør, varm pande, i stedet for at stege i olie.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Lene Samsø
Foto: Lene Samsø

Chimichangas er en slags gratinerede burritos.

Aftensmad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Aftensmad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Giver 4 store chimichanga’er
Arbejdstid: 20 min.
Samlet tid: 40 min.

Chimichanga:
200 g kogte sorte bønner
1 spsk. smør
2 tsk. knust spidskommen
2-3 spsk. hakket koriander
salt
2 dl kogte ris
200 g blød gedeost
4 store hvede tortillas
lidt olie til stegning

Bliv en del af Politikens madunivers!

Få fuld adgang til alle artikler på politiken.dk inkl. et helt madunivers med 750 grønne opskrifter og i alt over 2000 opskrifter og madartikler.

Prøv første måned for 1 kr.