0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Top med feta og koriander: Frijoles på pintobønner

Ja, det ligner jo ikke noget særligt, men kogte, simple bønner som disse er helt fantastiske. Spis dem til tacos, enchilladas, BBQ, i en wrap med ost, kartofler og en stærk salsa eller spis dem bare med bløde, varme tortillas som de er her med hotsauce til.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Lene Samsø
Foto: Lene Samsø

Husk at udbløde dem natten over, så de er klar til at blive kogt. Du kan også stege dine frijoles i masser af smør med lidt hakket løg og koriander, og mas dem med en gaffel til de skønneste fried beans.

Aftensmad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Aftensmad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Tilbehør til 4 personer
Arbejdstid: 10 min.
Samlet tid: 2 t.

500 g pintobønner
koldt vand
1 løg
1-2 chili
koldt vand
feta
koriander