0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Stegte ris med spidskål og spejlæg

Her kan du virkelig få tømt ud i grøntsagsskuffen, for du kan komme lige de grøntsager i, som du har lyst til. Det er en ret, som også er helt fantastisk som tømmermændsmorgenmad.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Camilla Skov
Foto: Camilla Skov
Aftensmad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Aftensmad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Jeg læser hver uge utallige opskrifter og nogle af dem er så tillokkende, at jeg prøver dem af i køkkenet. Da jeg en dag bladrede Camilla Skovs nye kogebog igennem blev jeg fristet til at prøve den her opskrift. Og siden er den kommet ind på min hitliste over hverdagsopskrifter. Især på de dage, hvor køleskabet ser tomt ud og inspirationen ikke bobler. Det er imponerende så velsmagende mad, der kan komme ud af en rest ris.


Bliv en del af Politikens madunivers!

Få fuld a