0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Omelet med bittermelon

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Sådan gør du
Skær melonen over på langs, fjern kernerne, og skær de to halvdele i fine skiver. Lad dem trække i et kvarter med rigeligt salt, skyl og pres saften ud. Svits skiverne i lidt olie på panden, indtil de næsten er bløde. Pisk æggene sammen, tilsæt lidt salt eller soja- eller fiskesauce, og hæld æggene på panden. Der skal røres i æggene, indtil de er færdige.

Server evt. omeletten med lidt thai-chilisauce eller sambal oelek. Man kan også svitse en skivet tomat sammen med bittermelonen.

Bliv en del af Politikens madunivers!

Få fuld adgang til alle artikler på politiken.dk inkl. et helt madunivers med 750 grønne opskrifter og i alt over 2000 opskrifter og madartikler.