0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Blancherede forårsløg med radiser

Tilbehør til 4 personer

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

<b>Enkelt.</b> Løgtilbehør til sommerens grillretter. - Foto: Peter Hove Olesen

Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Enkelt kan være helt fænomenalt, som denne salat af blancherede forårsløg og radiser. Tilbehøret bør være lige så enkelt, f.eks. dampet fisk eller grillet fjerkræ samt noget godt brød eller nye kartofler.

1 l vand
8 forårsløg, rødderne og evt. toppen skåret af i iskoldt vand
1 stort bundt radiser, skåret i tynde skiver
saft og fintreven skræl af 1/2 økologisk citron
1 spsk. ekstra jomfruolivenolie
hav- eller stensalt
riskkværnet sort peber

Bliv en del af Politikens madunivers!

Få fuld adgang til alle artikler på politiken.dk inkl. et helt madunivers med 750 grønne opskrifter og i alt over 2000 opskrifter og madartikler.

Prøv første måned for 1 kr.

Annonce