0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Juleæbler med nødder

Sund jul. Her er et bud på en sund og lækker jule-dessert. Man kan også bruge pærer, fyldet kan du også selv lave om på, prøv hvid chokolade og rosmarin i marcipanen.

Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

1 æble per person af de gode danske æbler Æblefyld til cirka 20 æbler

50 g sukker
en halv vaniljestang (korn og stang)
500 g rå marcipan
2 spsk. kanel
2 spsk. knust nellike
300 g hakkede abrikoser
300 g hakkede svesker
300 g hakkede hasselnødder
300 g hakkede mandler
kanelstænger til pynt

Sådan gør du:

Bliv en del af Politikens madunivers!

🥦🌽🥕🥒🍉🍎🍓

Få fuld adgang til alle artikler på politiken.dk inkl. et helt madunivers med 750 grønne opskrifter og i alt over 2000 opskrifter og madartikler.

Prøv første måned for 1 kr.

Annonce