0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Kebab

Klassisk stærkt krydret pakistansk ret. Nærmest en 'pølse' af hakket oksekød der grilles.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

Nu er kødet klar til grillen. Foto: Miriam Dalsgaard

Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Til otte personer.

  • 500 g hakket oksekød
  • 1/2 tsk. chilipulver
  • 1/2 tsk. salt
  • 1 tsk. garam masala
  • 1/2 tsk. stødt koriander
  • 1/2 tsk. hakket ingefær
  • 1/2 tsk. hakket hvidløg
  • 50 g hakket løg
  • 1/2 tsk. olie
  • Lidt frisk mynte i små stykker
  • Lidt frisk koriander i små stykker Varm ovnens grill op til 150 grader 10-15 minutter før brug. Hakkekød kommes i stort fad, hvorefter alle ingredienser kommes i. Mikses og skal dernæst hvile i 20 minutter. En halv håndfuld kød rulles i hånden, så det ligner en pølse. Pølserne anbringes på bageplade, som sættes under grillen. Grilles i en halv time. Vendes efter 15 min.


















Bliv en del af Politikens madunivers!

Få fuld adgang til alle artikler på politiken.dk inkl. et helt madunivers med 750 grønne opskrifter og i alt over 2000 opskrifter og madartikler.

Prøv første måned for 1 kr.

Annonce