0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Bønnesuppe med pasta

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Fru Knips
Foto: Fru Knips

Server suppen rygende varm, og spis den med ske og gaffel.

Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Til 4 pers.

250 g pintobønner
3 fed hvidløg
200 g løg
200 g gulerødder
200 g bladselleri
1 spsk. olivenolie
1 stor ds. (140 g) koncentreret tomatpuré
1 tsk. cayennepeber
2 kviste rosmarin
2 kviste salvie
1,25 l grøntsagsbouillon
salt
150 g parpadelle (bred båndpasta)
Evt. ekstra tilsmagning
3 spsk. olivenolie
2 kviste rosmarin
2 kviste salvie
2 fed hvidløg

Sådan gør du:

Bliv en del af fællesskabet på Politiken

Det koster kun 1 kr., og de hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Prøv nu

Annonce