0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Taramosalata

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
ENGSTRÖM ANNE-LI
Foto: ENGSTRÖM ANNE-LI

Presset og tørret rogn fra tun og mulle på en tørfiskefabrik i Spanien.

Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Smager skønt i en bagt kartoffel eller med sprødt brød, og det er ikke dårligt med en skål oliven, en grøn salat og et glas ouzo til.

200 g røget torskerogn
1 dl olivenolie
citronsaft
salt og peber
1 fed hvidløg
2 skiver tørt brød, knust til rasp
frisk dild
forårsløg