0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Red Dane

White eller Black Russian? Nej, Red Dane, selvfølgelig. Her danner kirsebærvin makkerpar med vodka og lidt fløde. Drinken er oplagt som afslutning på middagen sammen med cookies – en alternativ dessert med go’daw i.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Columbus Leth
Foto: Columbus Leth
Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

1 drink

Ingredienser

8 isterninger
3 spsk. vodka (45 ml)
3 spsk. kirsebærvin, f.eks. Frederiksdal Reserve (45 ml)*
1 spsk. piskefløde

Sådan gør du:

  1. Hæld isterningerne i et cocktail eller whiskyglas. Hæld vodka og kirsebærvin over.
  2. Hæld forsigtigt fløden på, og rør forsigtigt rundt. Den kan godt skille lidt, derfor skal der bruges piskefløde.

Annonce