0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Nudler med asparges, shitake, pak choy og østerssauce

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Sæt nudlerne i blød i kogende vand i cirka 5 min og hæld dem derefter i en sigte. Skær asparges og svampe i kvarte og steg sammen med hvidløg i varm olie i cirka 3-4 min. Tilsæt derefter pak choy, østerssauce og sojasauce. Server nudlerne i nudelkasser eller skåle med pinde til.

P.S. Pak choy er en asiatisk sølvbede, der kan købes i asiatiske butikker. Den kan eventuelt erstattes med porre, bladselleri eller spinat . Bruges der spinat, skal det først tilsættes i sidste øjeblik.