0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Foie gras-terrine

Det er i virkeligheden gribende enkelt at fremstille denne forret hjemme i sit eget køkken, og selv om foie gras rangerer blandt de mere luksuriøse spiser, vil man opdage, at en terrine fremstillet af én lever faktisk er rigeligt som forret til 10-12 personer, og så er det pludselig slet ikke så uoverkommeligt.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

Foto: Martin Bubandt Jensen