0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Mælkeis med quinoa og kaffe

Ristet sprød og puffet.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Jeg er meget glad for quinoa, når den er ristet sprød og puffet på denne måde. Så fungerer den både i det salte køkken, i en dessert eller bare på en yoghurt som en del af en mysli. Har du en ismaskine, kan du lave isen selv – desværre synes jeg, det alt for sjældent lykkes at lave en vellykket is hjemme i privaten.
En god ismaskine kræver nemlig en meget større motor end den, de fleste har råd til. Gå eventuelt i stedet ned til din lokale ispusher, og køb din yndlingsis, når du har din krymmel klar.

4 personer

Bliv en del af Politikens madunivers!

Få fuld adgang til alle artikler på politiken.dk inkl. et helt madunivers med 750 grønne opskrifter og i alt over 2000 opskrifter og madartikler.

Prøv første måned for 1 kr.

Annonce