0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Paul Yuans gong bao ji ding

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Til 2 pers.


200 g skært kyllingekød
15 g tørrede chili
10 g hakket ingefær
10 g hakket hvidløg
5 g sichuan peberkorn
50 g hakket skalotteløg
50 g ristede jordnødder

Marinade
2 tsk. sojasovs
1 knivspids salt
1,5 tsk. sojamel
1 spsk. vand

Sovs
1 knivspids salt
20 gram sukker
1 knivspids peber
3/4 tsk. sojamel
1 spsk. vand
20 gram eddike

Sådan gør du

Læs artiklen nu, og få Politiken i 30 dage

Få adgang til hele Politikens digitale univers nu for kun 1 kr.

Læs videre nu

Annonce