Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Kålmiks. Kål er banalt, men når man bruger tre slags kål, nuancerer man smagene. Den ene kål giver den anden smag: Savoykålen krydrer den milde spidskål, og spidskålen mildner savoyen, så man får noget helt nyt ud af det.
Foto: COLUMBUS LETH

Kålmiks. Kål er banalt, men når man bruger tre slags kål, nuancerer man smagene. Den ene kål giver den anden smag: Savoykålen krydrer den milde spidskål, og spidskålen mildner savoyen, så man får noget helt nyt ud af det.

Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Tre gange kål med tamariristede mandler

De ristede mandler tilføjer kålsalaten lidt af den eftertragtede umami-smag.

Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

4 personer

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden