0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Rugpasta med bacon og grønkål

En hurtig, nem og velsmagende ret, som kun bliver bedre, hvis man også tilsætter lidt chili. Der er frit valg.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
LARS RANEK
Foto: LARS RANEK

Erobring. om 100 år vil pasta være en del af vores madkultur på linje med kartoflen, og ingen vil huske, at den kom fra Italien, mener Trine Hahnemann, som annekterer pastaen i den nordiske køkken med grønkål og bacon.

Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

4 personer

500 g rugpasta
300 g grønkål
1 rødløg
200 g bacon
2 spsk. olivenolie
2 fed finthakkede hvidløg
Til servering

100 g friskrevet Vesterhavsost