0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Søndagscurry

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Fru Knips
Foto: Fru Knips

Server med ris eller quinau til og halve æg på toppen samt evt. limebåde.

Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Til 4 pers.

4 spsk. garam marsala og/eller karry
2 tsk. gurkemeje, hvis du bruger garam masala
1 tsk. stødt kardemomme
1/2 tsk. stødt nellike
cayennepeber efter smag
400 g løg
4 fed hvidløg
2 spsk. smagsneutral olie
2 store ds. (280 g) koncentreret tomatpuré
9 dl. grøntsagsbouillon
evt. 4 æg
1.250 gram grøntsager, f.eks. en blanding af blomkål, fennikel, peberfrugt, grønne bønner og spinat
5 dl sødmælksyoghurt naturel eller andet syrnet mælkeprodukt
evt. salt
evt. limebåde som tilbehør

Sådan gør du:

Deltag i debatten nu

Det koster kun 1 kr. at få fuld adgang til Politiken, hvor du kan læse artikler, lytte til podcasts og løse krydsord.

Læs mere

Annonce