0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Sol over Gudhjem

Det bornholmske stykke smørrebrød med røget sild og æggeblomme er en gammel kending, som fortjener oprejsning på frokostbordet.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Line Falck
Foto: Line Falck
Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Sådan gør du:
Befri silden for ben og skind: Åbn fisken fra bugen, løsn benet og hiv det forsigtigt ud. Vend silden om, læg den med skindsiden opad på rugbrød evt. smurt med smør. Hiv forsigtigt skindet af.

Del æggene i hvider og blommer. Kom en æggeblomme på hver mad.

Rens radiserne og skær dem i skiver. Skyl purløg og klip det. Pil løg og skær det i ringe. Drys madderne med radiser, purløg, rødløg og peber.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Podcasts

Annonce