Sådan gør du:
Befri silden for ben og skind: Åbn fisken fra bugen, løsn benet og hiv det forsigtigt ud. Vend silden om, læg den med skindsiden opad på rugbrød evt. smurt med smør. Hiv forsigtigt skindet af.
Del æggene i hvider og blommer. Kom en æggeblomme på hver mad.
Rens radiserne og skær dem i skiver. Skyl purløg og klip det. Pil løg og skær det i ringe. Drys madderne med radiser, purløg, rødløg og peber.
Der skete en fejl, prøv igen senere
Der skete en fejl, prøv igen senere eller søg hjælp via vores kundecenter
Få det store overblik for 1 kr.
Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.
Læs mereEr du under 30 år og udeboende? Få halv pris her
Allerede abonnent? Log ind