0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Grillet cæsarsalat

Jeg er helt vild med grillet salat. Især hjertesalat. Her er det en klassisk cæsarsalat, der er blevet smidt på grillen. Og savner du kylling (der er ikke kylling i en klassisk cæsar), så smider du det selvfølgelig i. Jeg synes, salaten er et fantastisk tilbehør til fisk og svin og selvfølgelig til grillet kylling.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Anders Schønnemann
Foto: Anders Schønnemann

Sødme. Når det meste salat bliver brillet, afgiver det en sød, men også bitter smag. Udenpå er salaten lun og blød, hvorimod den er sprød inde i midten.

Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Tilbehør til 4 personer

Salat
6 hjertesalater
olivenolie
salt og peber
masser af revet parmesan
Croutoner
1 lille flute
olivenolie
1 fed hvidløg
salt

Dressing
2 æggeblommer
1 tsk. dijonsennep
2 spsk. æbleeddike
1 tsk. salt
1 fed hvidløg, revet
1,5 dl smagsneutral olie,
f.eks. vindruekerneolie