0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Inviter melonerne til middag

Frugt giver sødme og friskhed i en salat, mener madskribenten Anne Hjernøe. I en ny bog bruger hun blandt andet meloner, som passer perfekt til grillmad – og lige nu topper både smag og sæson.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Martin Bjoern & Lykke rump foto
Foto: Martin Bjoern & Lykke rump foto

Melonsæson. Lækre salater med sæsonens søde meloner er perfekt tilbehør til grillmaden henover somemeren. Anne Hjernø inspirerer til lækre melonsalater.

Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Lige nu er melonerne vanvittig søde og saftige, der er enormt meget smag og nuancer i – og derfor skal de også bruges i det salte køkken, mener madskribent og tv-værten Anne Hjernøe.

I en ny salatbog, der er udkommet i denne måned, bruger hun melon og anden frugt i sine salater, og det mener hun, at flere burde gøre:

Prøv Politiken i 30 dage for kun 1 kr.

Få adgang til hele Politikens digitale univers, og læs artikler, lyt til podcasts og løs krydsord.

Prøv Politiken nu

Annonce