0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Krøl kålhovedet ud - det fortjener det!

Blomkål fortjener i allerhøjeste grad at blive brugt, mener kokken Carsten Kyster.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Columbus Leth
Foto: Columbus Leth

Comeback. Blomkålen er heldigvis tilbage, og den er de senere år blevet hypet på de mange gode, danske restauranter, der følger den nye nordiske stil.

Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Jeg er vokset op med blomkålen i 1970’erne, hvor blomkålsgratin med svinefars, bacon og rasp på toppen var min absolutte favorit og stod på mange danske madmødres spiseseddel.

De fleste fra den tid kan også huske den hele kogte blomkål garneret med rejer, dåseasparges og dild-cremefraiche-sauce.

Bliv en del af Politikens madunivers!

Få fuld adgang til alle artikler på politiken.dk inkl. et helt madunivers med 750 grønne opskrifter og i alt over 2000 opskrifter og madartikler.

Prøv første måned for 1 kr.

Annonce