Tilsæt et par hakkede ansjoser til retten for at give ekstra dybde, hvis du ikke er bange for de små fisk.
4 personer
1 stor kylling
3-4 spsk. olivenolie
2 mellemstore løg
4-5 fed hvidløg
2-3 laurbærblade
2 kviste timian
1 tsk. piment d’espelette
100 g udstenede, blandede sorte oliven
1 dåse flåede, hakkede tomater
3-4 dl hønsebouillon
Salt og peber
evt. et nip rørsukker
Panisse
250 g kikærtemel
1 l vand
5 spsk olivenolie
1 stor tsk. salt
peber
olie til friture
Sådan gør du:
Panisse:
Der skete en fejl, prøv igen senere
Der skete en fejl, prøv igen senere eller søg hjælp via vores kundecenter
Bliv en del af fællesskabet på Politiken
Det koster kun 1 kr., og de hurtigste er i gang på under 34 sekunder.
Prøv nuEr du under 30 år og udeboende? Få halv pris her