0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Provencalsk kylling med panisse

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Peter Hove Olesen
Foto: Peter Hove Olesen

Saltbalance. Smag på de sorte oliven til retten, for der kan være stor forskel på, hvor salte de er. Hvis de er meget salte, kan det være en god ide at udvande dem lidt, inden de kommes i retten.

Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Tilsæt et par hakkede ansjoser til retten for at give ekstra dybde, hvis du ikke er bange for de små fisk.

4 personer

1 stor kylling
3-4 spsk. olivenolie
2 mellemstore løg
4-5 fed hvidløg
2-3 laurbærblade
2 kviste timian
1 tsk. piment d’espelette
100 g udstenede, blandede sorte oliven
1 dåse flåede, hakkede tomater
3-4 dl hønsebouillon
Salt og peber
evt. et nip rørsukker
Panisse
250 g kikærtemel
1 l vand
5 spsk olivenolie
1 stor tsk. salt
peber
olie til friture

Sådan gør du:

Panisse:

Bliv en del af fællesskabet på Politiken

Det koster kun 1 kr., og de hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Prøv nu

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Podcasts

Annonce