Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Fermenterede asier. Kimchi kan holde sig cirka en uge i køleskabet – asierne bliver bløde med tiden, men smager stadig sublime.
Foto: Maria P.

Fermenterede asier. Kimchi kan holde sig cirka en uge i køleskabet – asierne bliver bløde med tiden, men smager stadig sublime.

Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Lynhurtig kimchi af asier

Den koreanske kimchi, som er en slags asiatisk surkål, kan serveres til rå, stegt og grillet fisk og skaldyr – kan faktisk spises til næsten alt som et fin spicy tilbehør.

Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Ingredienser

1 kg asier
2 spsk. salt
60 g ingefær
300 g kinaradise
4 fed hvidløg
2 dl kimchi paste

Sådan gør du:

  1. Skræl asierne, flæk dem på langs og fjern kernerne. Skær dem i 2x5 cm stykker, 3 mm i tykkelsen.
  2. Kom asierne i en skål, drys dem med salt, og vend det godt sammen. Lad det ligge i saltet i to timer. Kom dem derefter op i en sigte, og lad dem dryppe godt af for væde.
  3. Riv ingefær og kinaradise groft, snit hvidløgene fint.
  4. Vend det hele godt sammen med kimchi paste, og kom det i en plastikbeholder med låg. Lad asierne stå i køleskabet natten over. De er klar til at spise dagen efter.
  5. Anret kimchi/asier i en skål ved servering.

Tip: Kimchi paste kan købes hos den asiatiske købmand.

Læs mere:

Annonce

Annonce

Podcasts

Forsiden