Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Blød mad. Både hakkedrenge, sovs og kartofler er bløde, så retten kalder på noget sprødt for at fuldende måltidet konsistensmæssigt – det vil sige en sprød salat.
Foto: Columbus Leth/fotograf

Blød mad. Både hakkedrenge, sovs og kartofler er bløde, så retten kalder på noget sprødt for at fuldende måltidet konsistensmæssigt – det vil sige en sprød salat.

Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Hakkedrenge med brun sovs og slemme champignoner

Her har vi en såkaldt pandesovs, hvor sovsen laves i stegepanden, som du har stegt kødet på. Og hvor kødet godt må være let blødt. Der er ikke store mængder sovs, så du kan eventuelt tilsætte lidt mere væske og jævne sovsen med mel eller maizena.

Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

4 personer

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden