0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Chutney af gule rosiner og koriander

Min yndlingschutney – syrligsød og en eksplosion af smage, som passer sammen som brikker i et puslespil. Den er skøn til al krydret mad.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

Syrligsødt. En chutney behøver ikke at være baseret på frisk frugt eller grønt. Denne version med rosiner er fremragende – sød og syrlig – til alle typer af krydrede kød- og grøntsagsretter.

Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

2 spsk. hel spidskommen
frøene af 10 kardemommekapsler
1 spsk. korianderfrø
1 tsk. hel kommen
1-3 grønne eller røde chilier
2 store bundter frisk koriander
1 lille bundt marokkansk mynte
250 g store gule eller grønne rosiner
4-6 kardemommeblade
fintrevet skal af 1-2 øko-citroner
saft af 2-3 citroner
3 spsk. æbleeddike
en smule rørsukker
2 dl olivenolie
salt

Sådan gør du: