Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Figensalat. Saltet citron er nemt at lave, men skal stå i 2-3 måneder inden brug. Revet skal af citron eller limequat kan bruges i stedet, det giver fignerne noget kant.
Foto: Kristoffer Flakstad

Figensalat. Saltet citron er nemt at lave, men skal stå i 2-3 måneder inden brug. Revet skal af citron eller limequat kan bruges i stedet, det giver fignerne noget kant.

Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Tinas tomat-figen-salat med saltede citroner

Kombinationen af sødt, surt og salt er godt afstemt i denne salat med de sødlige figner og saltsure citroner.

Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

4-6 personer

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

Annonce

Podcasts

Forsiden